Feestelijke bijeenkomst in Walhalla, Den Haag, na Domela's ontslag uit de gevangenis. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis, map VI a 1 A,no.3. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto - Kampen, A. van,
Feestelijke bijeenkomst in Walhalla, Den Haag, na Domela's ontslag uit de gevangenis. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis, map VI a 1 A,no.3. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto.