Het vergrijp der zeventien ouderlingen. Memorie van den Amsterdamschen kerkeraad der Nederduitsch Hervormde Gemeente, in zake het adres van de HH. G.H. Kuiper c.s., voor den kerkeraad gesteld (De Hoogh, 1872)
Hierbij ingeb.: A. Kuyper, Laatste woord.