Vakblad voor de bouwbedrijven. . Bouwwereld : tevens officieel orgaan van het Nederlands Architecten Genootschap
Van (1941) - (1943): met ondertitel: Waarin opgenomen: De bouwerswereld. Officieel orgaan van de B.V.A. Maandblad voor de bouwbedrijven in Nederland. - Vanaf (1956) o.d.t.: Bouwwereld. Tevens... - (1993) met ondertitel: Veertiendaags vakblad voor de bouw.