Werknemer vraagt aan bewindvoerder Liagre Böhl (links) hoe zijn positie wordt geregeld na zijn ontslag - Singels, Han, (1982)
Werknemer vraagt aan bewindvoerder Liagre Böhl (links) hoe zijn positie wordt geregeld na zijn ontslag.