Oktjabr'skaja revoljucija i nacional'no-osvobodetel'noe dviženie v Slovakii v 1917-1918 gg. [Perev. so slovackogo L.I. Vasil'evoj i N.B. Troepol'skoj] (Socekgiz], 1960)
S bibliogr. i tab-mi. Podl. zagl.: Októbrová revolúcia a národnooslobodzovacie hnutie na Slovensku v rokoch 1917-1918. Zagl. list na russkom i slovackom jazykach.