Aankomst Klaas de Jonge op Schiphol vanuit Zuid-Afrika, met spandoek "Klaas en Hélène vrij. Alle politieke gevangenen vrij" - zie ook: P1/941 - Stegeman, Jan,
Aankomst Klaas de Jonge op Schiphol vanuit Zuid-Afrika, met spandoek "Klaas en Hélène vrij. Alle politieke gevangenen vrij" - zie ook: P1/941.