Funkcionář závodní buňky. Pokyny k výstavbě závodních buněk a jejich praktické činnosti, jako základních jednotek hnutí. Po konfiskaci opravené vydání
Vůdce. Orgán funkcionářů pro teoretické a praktické otázky hnutí mládeže. 1924, zvláštní číslo, červen.