Ontwapening, staat, evangelie (Servire, 1932)
H. Willemse, Arbitrage, veiligheid, ontwapening. - C. Bakker-van Bosse, Het Plan-Tardieu. - H. Roland Holst, Staat en oorlog. - H.C. Touw, Geweldloosheid of oorlogsbestrijding.