Voor huize "Doelzicht" te Hilversum van links naar rechts: ?, Jan van Zutphen, zijn vrouw Bernardina Johanna van Zutphen-Greger en zijn dochter Bernardina Johanna ('Dini') van Zutphen
Voor huize "Doelzicht" te Hilversum van links naar rechts: ?, Jan van Zutphen, zijn vrouw Bernardina Johanna van Zutphen-Greger en zijn dochter Bernardina Johanna ('Dini') van Zutphen.