Tekening linksboven is ill. bij "1856 : de behandeling der schoolwetten. De dominees dienen een adres tegen de schoolwetten bij de Kamer in.". . Tekening linksonder is ill. bij "1866 : scheuring tusschen de liberalen in Thorbeckiane en Puttianen, naar Fransen v.d. Putten genaamd.". . Tekening rechtsboven is ill. bij "1871 : scheuring tusschen Groen's volgelingen. Begin van een fundamentleggen der A.R.P." - Hahn, Albert,
Tekening linksboven is ill. bij "1856 : de behandeling der schoolwetten. De dominees dienen een adres tegen de schoolwetten bij de Kamer in.". Tekening linksonder is ill. bij "1866 : scheuring tusschen de liberalen in Thorbeckiane en Puttianen, naar Fransen v.d. Putten genaamd.". Tekening rechtsboven is ill. bij "1871 : scheuring tusschen Groen's volgelingen. Begin van een fundamentleggen der A.R.P.".