Hungarian Monitoring, 10 May 1988 . [Magyar rádiófigyelő], 1988. május 10 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - Polish government spokesperson on the strikes - Shevardnadze in Geneva - Michel Rocard is France's new premier Domestic Affairs: - Central Committee: renewing Party's leading bodies is necessary - Hungarian Academy of Sciences on its responsibility for events in the country - Sanatorium care now also available from individuals' private funds - Difficult financial situation of the Hungarian Friends of Nature Society Külpolitika: - A lengyel kormányszóvivő nyilatkozik a sztrájkról - Sevardnadze Genfben - Michel Rocard Franciaország új miniszterelnöke Belpolitika: - A KB szükségesnek tartja a párt vezetőségi testületének megújítását - Az MTA saját felelősségéről az országban történtekért - Szanatóriumi ápolás már saját költségen is - A Magyar Természetbarát Szövetség szűkös anyagi helyzete