Nieuws- en advertentieblad voor Tietjerksteradeel en omstreken. . Weekblad voor het kanton Bergum
Vanaf (1877) o.d.t.: Weekblad voor het kanton Bergum. - Vanaf (1884):no.4 o.d.t.: Advertentieblad voor het kanton Bergum en omstreken. - Vanaf (1884):no.23 o.d.t.: Advertentie- en nieuwsblad kanton Bergum. - Vanaf (1886) o.d.t.: Kanton Bergum. Advertentie en nieuwsblad. - Vanaf (1897) o.d.t.: Bergumer courant. Weekblad voor het kiesdistrict Tietjerksteradeel en omstreken.