Televisiebeleid en reclame. Verslag der plaatselijke centra op het rapport van de Commissie-Van Doorn. Verduidelijking van de zienswijze der commissie. Nota van L.G.A. Schlichting (Centrum voor Staatkundige Vorming, 1960)
Aanvullende publicatie.