Hauber en Van Dullemen over vernielende jongeren, wat bedoelen zij? : . Hauber kan wel zoveel zeggen! ([s.n.], 1982)
Een kritische beschouwing van Jan Andriessen op het "Onderzoek naar vandalisme en opdracht van de Gemeente Rotterdam" door Hiske van Dullemen en Albert R. Hauber.