Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: De vliegenier zonder toestel : Dr. Kuyper: "Ik zou dien Pégoud wel graag willen nadoen. Maar, helaas, mijn toestel ligt aan gruizelementen!" - Hahn, Albert,
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: De vliegenier zonder toestel : Dr. Kuyper: "Ik zou dien Pégoud wel graag willen nadoen. Maar, helaas, mijn toestel ligt aan gruizelementen!".