Welvaartsplan voor werklozen door werklozen tot verhoging van hun levensniveau, in praktijk gebracht in Dordrecht, 1938 - Bazen, J.
Welvaartsplan voor werklozen door werklozen tot verhoging van hun levensniveau, in praktijk gebracht in Dordrecht, 1938.