De goede raadgever : . De goeden raadgever : almanak voor vrienden van orde en welvaart
Sinds (1872) o.d.t.: De goeden-raadgever. - (1895) uitg. door de Afdeeling Amsterdam der Nederlandschen Vereeniging tot Afschaffing van Sterken Drank.