Bedankkaart van Henri Polak, gedateerd maart 1938, voor de belangstelling getoond voor zijn 70e verjaardag (1938)
Bedankkaart van Henri Polak, gedateerd maart 1938, voor de belangstelling getoond voor zijn 70e verjaardag.