Bouwplaat van een trekpop uitgegeven op initiatief van het stripblad "De Vrije Balloen".; "Lijsttrekkerspop Dolle Dries", uitgegeven rond de Tweede Kamerverkiezingen van 25 mei 1972 - Pion, Jean
Bouwplaat van een trekpop uitgegeven op initiatief van het stripblad "De Vrije Balloen".; "Lijsttrekkerspop Dolle Dries", uitgegeven rond de Tweede Kamerverkiezingen van 25 mei 1972.