Ill. bij "Krantenspiegel" door L.M. Hermans. . Ill. bij "De kleilne Anti-revolutionaire pers" door L.M. Hermans - Hahn, Albert,
Ill. bij "Krantenspiegel" door L.M. Hermans. Ill. bij "De kleilne Anti-revolutionaire pers" door L.M. Hermans.