't Socialisme is onzin mijnheer! Stel je voor dat we heden allen evenveel hadden, dan had toch overmorgen weer de één meer dan de ander - Hahn, Albert,
Titel prent: UItsluitingsfilosofieën : niemand denkt er over om ons uit te sluiten. Dat is toch het beste...