Het protest tegen de verdwijning van mensen voor het presidentiële paleis op het Plaza De Mayo door de Dwaze Moeders - Pejić, Maya,
Het protest tegen de verdwijning van mensen voor het presidentiële paleis op het Plaza De Mayo door de Dwaze Moeders.