3 kerstkaarten bij 'Anti-Kerst" manifestatie in Paradiso. Gemaakt in samenwerking met kunstenaarscollectief - Koedam, Toos, (1969)
3 kerstkaarten bij 'Anti-Kerst" manifestatie in Paradiso. Gemaakt in samenwerking met kunstenaarscollectief.