De Kerk en de internationale samenleving. Rapport samengesteld in opdracht van de Nederlandsche Afdeeling van den Wereldbond voor internationale vriendschap door de kerken over het "Vraagstuk van oorlog en vrede". Afgesloten Juni 1939, door een Commissie bestaande uit: Prof. Mr P. Scholten, Prof. Dr J.A Cramer, Prof. Dr G.J. Heering, [...] ("Oecumenica", 1939)
Wereldbond der Kerken.