Titel prent: Don Quichot op het oorlogspad : het werkliedenverbond trekt uit, om het Vakverbond te vernietigen - Hahn, Albert,
Titel prent: Don Quichot op het oorlogspad : het werkliedenverbond trekt uit, om het Vakverbond te vernietigen.