Humanisme en humanistische "geestelijke verzorging" (s.n., 1952)
Uitg. door de Commissie voor de Geestelijke Verzorging van de militairen, subcommissie van het Contact in Overheidszaken, in samenw. met het Protestants Interkerkelijk Thuisfront.