Onze reis naar Zwitserland - Smies, Herman. (1957)
Reis naar Zwitserland 28 juli t/m 8 augustus 1957 o.l.v. Ben Davenschot, op uitnodiging van een Rode Falken groep in Winterthur. Overgezet van smalfilm en voorzien van ingesproken tekst.