NBWGeschrift : . De botte bijl
(1982):no.1 o.d.t. De botte bijl Voortz. van: Mededelingen van de Natuurbeschermingscommissie der Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (ZK 54626). Voortgez. als: Pijpestrootje (ZDK 47727).