De Prinsenhof bij de afkondiging van de grondwetswijziging.In het venster in het midden staat gemeentesecretaris Falkenburg, links van hem met ambstketting burgemeester Tellegen. Rechts van hem iets links naar achteren wethouder Wibaut. In het venster links ernaast Polak en zijn fractiegenoot Kuijkhof - Leenheer, Corn.,
De Prinsenhof bij de afkondiging van de grondwetswijziging.In het venster in het midden staat gemeentesecretaris Falkenburg, links van hem met ambstketting burgemeester Tellegen. Rechts van hem iets links naar achteren wethouder Wibaut. In het venster links ernaast Polak en zijn fractiegenoot Kuijkhof.