De volle waarheid over het concentratiekamp Breendonk. Een geïllustreerde reportage over de gruweldaden die aldaar door de Nazi-beulen gepleegd werden ("Ontwikkeling")
Bevrijding. Documenten over de bezetting van België door Hitler-Duitschland 1940-1944.