Tekst achterzijde: Centraal Station. "Hedenmiddag vertrrokken met een speciale trein Spaanse en Italiaanse arbeiders om hun kerst in eigen huiselijke kring door te brengen" - Klinkenberg, G
Tekst achterzijde: Centraal Station. "Hedenmiddag vertrrokken met een speciale trein Spaanse en Italiaanse arbeiders om hun kerst in eigen huiselijke kring door te brengen".