Onze gids. Off. orgaan van de N.B.K.P. Ned. Bond van Kappers-personeel
(1941)-(1942) bijlage van: Arbeid. Weekblad van het Nederlandsch Arbeidsfront (ZF 17013). - Voortzetting van: Ons belang. Orgaan van den Ned. Bond van Barbiers- en Kappersbedienden. - Voortgezet als: Hygiëa. Orgaan van Alg. Bedrijfsbond ...(ZK 31306).