Stenografisch verslag eener bijeenkomst van de Nederlandsche Vereeniging tot bestrijding der geslachtsziekten, gehouden [...] te Utrecht, op 17 Dec. 1921. Inleiding van Ph. Kohnstamm over "Sexueele opvoeding en voorlichting"
Overdruk uit: "Sexueele Hygiëne"