Vlootwet. Op het Binnenhof van links naar rechts: ?, ?, ?, Groeneweg, Hermans, Wibaut, Vliegen, Zadelhoff, Ribbius Peletier, ?, Albarda. Zie ook: BG B10/628
Vlootwet. Op het Binnenhof van links naar rechts: ?, ?, ?, Groeneweg, Hermans, Wibaut, Vliegen, Zadelhoff, Ribbius Peletier, ?, Albarda. Zie ook: BG B10/628.