Openbare werken en werkverschaffing. [Uiteenzetting van H. de Man omtrent de buitengewone begrooting voor het dienstjaar 1936] (Drukkerij van het Belgisch Staatsblad])
Ministerie van Openbare Werken en Werkverschaffing.