Tank met Amerikanen: Vlak buiten de hoofdstad Stepanakert staat een oorlogstrofee op een heuvel. Amerikanen met een Armeense achtergrond zijn hier op bliksembezoek en beklimmen de tank als toeristische attractie. Nagorno-Karabach is erg afhankelijk van de financiële steun van de diaspora - Tijssen, Elsbeth
Tank met Amerikanen: Vlak buiten de hoofdstad Stepanakert staat een oorlogstrofee op een heuvel. Amerikanen met een Armeense achtergrond zijn hier op bliksembezoek en beklimmen de tank als toeristische attractie. Nagorno-Karabach is erg afhankelijk van de financiële steun van de diaspora.