Advies inzake de instelling van een commissie van onderzoek naar de totstandkoming en de gevolgen van fusies. Uitgebracht aan de ministers van economische zaken en van sociale zaken en volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1971)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1971, no. 13.