Društveno-ekonomski odnosi u radnim organizacijama. 2-o dopunjeno izd. Stenografske beleške sa seminara odrźanog u Centru za političke studije i obrazovanje 10. februara 1967 (["Dnevnik"], 1967)
Centar za političke strudije i obrazovanje.