Solidarność Ziemi Puławskiej . biuletyn informacyjny Międzyzakładowego Komitetu Założycielskiego Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego : [pismo MKZ NSZZ "Solidarność" w Puławach], no. 13, 1981 - [ed. board] (MKZ NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use