Collectie geluidsbanden samengesteld door het Medisch Comité Nederland-Vietnam. . Bijlage bij GB2/868: beschrijving van de inhoud
Collectie geluidsbanden samengesteld door het Medisch Comité Nederland-Vietnam. Bijlage bij GB2/868: beschrijving van de inhoud.