Mogelijk ontwerp voor glas-in-lood voor Troelstra-oord maar vermoedelijk niet uitgevoerd - Walle, Willem A. van de, (1926)
Mogelijk ontwerp voor glas-in-lood voor Troelstra-oord maar vermoedelijk niet uitgevoerd.