Geschiedenis van het protestantismus in Frankrijk. . Het protestantismus in Frankrijk (Kirberger, 1853)
Omslagtitel: Het protestantismus in Frankrijk. 1: Van de vroegste tijden tot op het einde der regering van Karel IX.