Zwemmen in Zandvoort na de bezichtiging van de grafische tentoonstelling in de Haarlemse Doelen. Rechts van Seggelen. Midden vóór Vreeburg. Staand derde van rechts Lindeman - Wal, J.Th.A. van der,
Zwemmen in Zandvoort na de bezichtiging van de grafische tentoonstelling in de Haarlemse Doelen. Rechts van Seggelen. Midden vóór Vreeburg. Staand derde van rechts Lindeman.