"De opbrengst van deze kaart is bestemd voor anti-fascistische acties vanuit het haarlemse hannie schaft-comité" - Belem, Saul, (1981)
"De opbrengst van deze kaart is bestemd voor anti-fascistische acties vanuit het haarlemse hannie schaft-comité".