Programma: 13 maart: Paradiso van Slag World Drum Festival; 10 maart: Club Locale; 14 maat: Barbaros Erköse ensemble; 14 maart: Caribia (1993)
Programma: 13 maart: Paradiso van Slag World Drum Festival; 10 maart: Club Locale; 14 maat: Barbaros Erköse ensemble; 14 maart: Caribia.