Europese gemeenschap. De feiten (Voorlichtingsdienst van de Europese Gemeenschappen])
Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal. E.G.K.S. Europese Economische Gemeenschap. E.E.G. Europese Gemeenschap voor Atoomenergie EURATOM.