Notitie, mede naar aanleiding van "Privacy en persoonsregistratie", 1974 : (NRMW, 1974)
Met apart: "Beleid beschouwd" van 1 april 1974, samengesteld door de RVD, afd. interne voorlichting, en "Persoverzicht Ministerie van Binnenlandse Zaken", nos. 32 en 33, respektievelijk van 19 april en 10 mei.