Alfabetisering van volwassenen en verder : (Staatsuitgeverij, 1979)
Publikatie van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen, Ministerie van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk en van het Ministerie van Sociale Zaken.