Programma: 27 februari - 1 maart; 27 februari Toymaker & Son, Georbo Peugot, Oku Onuora, Pressure Shocks; 28 februari Desperate Men, Georgo Peugot, Fernando's Ginga; 1 maart Bockworkshop, Georgo P., Arturo Castillion & John Burleson, Terry Woods Band (1981)
Programma: 27 februari - 1 maart; 27 februari Toymaker & Son, Georbo Peugot, Oku Onuora, Pressure Shocks; 28 februari Desperate Men, Georgo Peugot, Fernando's Ginga; 1 maart Bockworkshop, Georgo P., Arturo Castillion & John Burleson, Terry Woods Band.