Regeling van tijd- en tariefloonen voor het rooien van aardappelen, suiker- en voederbieten voor het jaar 1944. Vastgesteld door den gemachtigde voor den arbeid 9 Juni 1944 [...] ("Werkend Volk", 1944)
Het Nederlandsche arbeidsfront.